Fodboldtrøjer til børn

Find alt om fodboldtrøjer til børn

Shih Tzu på gåtur: Udstyr du skal bruge

Shih Tzu på gåtur: Udstyr du skal bruge

Når man har en Shih Tzu hund, er det vigtigt at give den daglig motion. Det kan du blandt andet gøre ved at gå tur med din hund. Du kan også kaste med bold i haven eller løbe en tur med din Shih Tzu.

Når du skal gå tur med din Shih Tzu, er det vigtigt at have lidt udstyr med dig. Du skal blandt andet bruge en god hundesnor. En Shih Tzu hund kan godt være lidt genert, så det er vigtigt at have en snor, der ikke gør din hund for nervøs. Du kan finde et stort udvalg af Shih Tzu udstyr online. Husk også at tjekke, om du har alt andet udstyret klar til din tur – som foder og vand til din Shih Tzu. Så er I begge klar til en hyggelig gåtur sammen!

Derudover skal du selvfølgelig huske poserne til hvis din Shih Tzu skal på toilettet og du skal samle op efter den.

Husk at gå tur med din Shih Tzu hver dag! Og gerne flere gange om dagen. Det er god motion for både dig og din hund. Og sørg for at have det rigtige udstyr med, så I kan nyde turen sammen. God fornøjelse!

Husk, at du altid kan finde et stort udvalg af Shih Tzu udstyr online. Så glem ikke at tjekke det ud, inden du tager på tur!

Husk også at tjekke vejret, inden du tager på tur med din Shih Tzu. Hvis det er for varmt udenfor, kan det være en god idé at vente til aftenen eller natten, hvor temperaturen er faldet lidt, så din Shih Tzu ikke bliver overophedet, dehydreret eller får skoldet sine trædepuder på den varme asfalt. Hvis du følger disse råd, så I kan begge nyde jeres gåtur sammen – og undgå varme fødder eller poter! God fornøjelse!

Skriv et svar