Fodboldtrøjer til børn

Find alt om fodboldtrøjer til børn

Shih Tzu: Den ideelle familiehund

Shih Tzu: Den ideelle familiehund

Hvis du er på udkig efter en dejlig familiehund, er en Shih Tzu måske det rigtige valg for dig. Shih Tzu er nemme at omgås og søde mod alle – både mennesker og andre dyr. De er derfor ideelle som familiehunde. Hvis du overvejer at købe en Shih Tzu hvalp, kan du læse mere her om racen og finde ud af, hvordan du går til værks, når du skal finde den helt rigtige Shih Tzu til din familie.

Shih Tzu er en af de ældste racer af hunde, der stammer fra Kina. Racen blev oprindeligt avlet som selskabshunde for kejserlige og adelige familier i Kina, og de er stadig meget populære i dag. Shih Tzus har en blød og silkeagtig pels, der kræver lidt pleje for at se flot ud. Pelsen kan være af alle farver, men den mest almindelige er sølvgrå.

Shih Tzu er en af de mindste racer af hunde, og voksne Shih Tzus vejer typisk mellem tre og syv kilo. Deres pels kan virke meget tung og krævende at passe, men dette behøver ikke at være tilfældet. Faktisk er Shih Tzus ret nemme at pleje, da de ikke har brug for så meget motion som mange andre typer hunde. De fleste Shih Tzus trives med et par gåture om dagen, og så er de faktisk meget tilfredse med at slappe af derhjemme.

Det er dog vigtigt at huske, at Shih Tzus ikke bør leve alene hele tiden. De har brug for masser af opmærksomhed og kærlighed, og dette kan kun ske, hvis de har en familie eller et par mennesker, der elsker dem. Hvis du overvejer at anskaffe dig en Shih Tzu, skal du sørge for at have tid til at pleje og elske dem. Ellers vil de ikke trives, og det er ikke en hund, der egner sig til et liv alene i en lejlighed.

Det er let at finde Shih Tzu hvalpe til salg, da racen stadig er meget populær. Du kan finde Shih Tzus i mange forskellige farver og størrelser – så der er helt sikkert en Shih Tzu, der passer ind i din familie.

Skriv et svar