Fodboldtrøjer til børn

Find alt om fodboldtrøjer til børn

Hvor opstår iskiassmerter

Hvor opstår iskiassmerter

Iskiassmerter opstår i regionen mellem benet og balden, og har til forskel fra hvad mange tror, ikke nødvendigvis noget at gøre med smerter i iskiasnerven, da denne løber ned af bagsiden på benet. Iskiassmerter er dog ofte i det samme område, men betegnelsen iskiassmerter bruges om alle smerter, der udstråler fra benet og balden.

 

Det er vigtigt at gå til en relevant fagperson, så snart man oplever tegn på iskiassmerter. I mange tilfælde vil der ikke være alvorlige skader bag, omend behandling kan være nødvendig, men i andre tilfælde kan der være mere alvorlige skader, såsom diskusprolaps, som det er vigtigt at få udelukket.

 

Sørg derfor for at gå til behandling for dine iskiassmerter, både for at kunne få behandling, men også for at udelukke andre og mere alvorlige lidelser og skader. Vær dertil grundig i dit valg af behandler, da det kræver en professionel og kompetent fagperson at stille den rette diagnose.

 

Derfor kan du enten gå til lægen eller en kiropraktor, men fordelen ved en kiropraktor er, at de ofte er bedre rustet til at give den nødvendige behandling af iskiassmerter. Se mere om behandling af iskiassmerter på https://dinkiro.dk/kiropraktor-koebenhavn-iskias/, og få tid til din næste behandling.

Skriv et svar