Fodboldtrøjer til børn

Find alt om fodboldtrøjer til børn

Tre råd: Sådan kan du blive mere bæredygtig til sommer

Tre råd: Sådan kan du blive mere bæredygtig til sommer

Aldrig før har det været så populært at være grøn og bæredygtig. Det er sort at være grøn, og det kommer nok kun til at blive endnu mere populært i de næste mange år. Det har naturen vist os med global opvarmning – vi skal passe på vores klode og sørge for at holde temperaturen nede ved at træffe små, men betydelige valg personligt og store valg politisk. Der er mange måder, du kan blive mere bæredygtig på, og et af de bedste tidspunkter at blive det på, er om sommeren. Læs her tre gode råd til, hvordan ud nemt kan blive mere bæredygtig og grøn til sommer. 

Bæredygtig energi 

Hvis du gerne vil være grøn, kan det være en rigtig god idé at tænke på at få grøn energi. De fleste har i forvejen aftaler med deres el-leverandører om, at elektriciteten skal være grøn og lavet af for eksempel vindenergi. På den måde kan du sikre dig, at du ikke belaster klimaet unødigt, hvis du har lyst til at lave en lækker madret i ovnen eller se et godt program på dit fjernsyn. Du kan også skabe din egen energi og på den måde være komplet bæredygtig. Overvej at få installeret solceller på taget af din bolig for at lave lidt energi selv. Du kan tjekke solceller effekt pr m2 ud, hvis du har lyst til at vide, hvor effektivt det kan være at have solceller. 

Genbrug 

Det kan være rigtig godt for miljøet, hvis du ikke belaster det mere end højst nødvendigt. Det vil også sige, at du ikke skaber et marked for noget, der skader jordkloden på den ene eller den anden måde. Det kan for eksempel være ved at købe helt nyt tøj, hvor du nemt kan støtte en industri, der ikke er i balance med naturen. 

Lukket for kommentarer.